Wat doen wij

Ondernemend voor ondernemers op het gebied van:

Verkoopbemiddeling en bedrijfsoverdracht

U wilt uw onderneming verkopen, Matchmakers Business Consultants verzorgt voor u het gehele traject van de werving en selectie van de koper tot en met de afhandeling van de gehele transactie.

 

Verkoopcheck en verkoopgereed maken ondernemingen

U hebt plannen om in de toekomst uw onderneming te verkopen, Matchmakers Business Consultants zorgt dat uw onderneming optimaal is voorbereid op de overdracht.

 

Begeleiding MBI kandidaten en MBO projecten

Als management buy in kandidaat vindt en selecteert Matchmakers Business Consultants uw ideale onderneming en verzorgt het gehele proces. Bij een management buy out kan Matchmakers Business Consultants zowel de verkopende als de kopende partij deskundig bijstaan.

 

Recovery Projecten

Matchmakes Business Consultants reorganiseert grondig de onderneming , optimaliseert kasstromen, zorgt indien nodig voor risicodragend kapitaal, draagt creatieve oplossingen aan gericht op herstel van de winstgevendheid.

 

Interim management en executive search

Matchmakers Business Consultants beschikt over een team van specialisten op het gebied van general, commercieel, financieel en of operationeel management om, op tijdelijke basis, ondernemingen te besturen en te ondersteunen. Daarnaast verzorgt Matchmakers Business Consultants de invulling van uw vacatures voor senior management middels gedegen en effectieve werving en selectie.

 

Business Coaching voor DGA

Als DGA van een onderneming kunt u een beroep doen op de ervaren ondernemers van Matchmakers Business Consultants om samen met u de doelstellingen en resultaatgerichtheid van uw onderneming scherper te focussen, maar ook om te adviseren bij de keuzes bij bepalende strategische en operationele opties, in alle vertrouwelijkheid.